Helsesista – hvem er det egentlig?

Tale Maria Krohn Engvik, kjent som Helsesista, er en norsk helsesykepleier. Tale Maria er en utdannet sykepleier og helsesykepleier fra Høyskolen Diakonova i 2011. Hun driver Snapchat-kontoen «Helsesista» for å komme i kontakt med ungdom om helsespørsmål.

Tale Maria Krohn Engevik jobber nå med formidling av kunnskap rundt temaene helse, barn og ungdom både som foredragsholder for ungdom og voksne, programleder i TV-program, podcast og skriver bøker. Når høsten 2019 kom, så skrev hun sin første bok, «Helsesista #vågåvære».

Tale har et mål om å være med å øke den psykiske helsen til norsk ungdom. Dette klarer hun ikke alene, og hun er takknemlig for alle de som hver dag gjør en forskjell i barn og unges liv der de er! Hun tror også på at om alle som jobber mot dette målet, løfter hverandre og budskapet, når man enda flere.

Helsesista kommer til Fusa for å holde foredrag torsdag 19. Mars 2020 klokken 18.00. Alle på Fusa ungdomsskolen ser fram til dette.

Av Nikolai 9C


Kjelder:

file:///home/chronos/u-8e7faef1abfab923816f242c29af3161eafe7e3e/MyFiles/Downloads/helsesistaplakat.pdf

https://helsesista.no/om/