Lan – Lokal Area Network

For noen uker siden så var det mange elever på et lan i samfunshuset. Et lan er et sted man kan møtes med mange forskjellige folk og ta med seg sine gamingutstyr.

I et lan så møtes mange folk i f.eks et sammfunshus, og de tar med seg gamingutstyr som er pc/playstation, skjerm, kontroller/mus og ellers andre utstyr de kunne brukt for å spille lenge. Det er også en rekke ting man ikke kan ta med seg som høytalere, TV osv.

På lanet finnes det også andre aktiviteter enn bare spilling. Man kan ta håndbak, leke tikken, gjømsel, og ellers så er det mange andre aktiviteter som man kan finne på om man blir lei av å spille.

Men ellers så var det et kjekt arrangement å være med på. Det er veldig mange barn som vil på lan, og det bør de få lov til. Hvis foreldrene til barnet vil ta en pause og få alenetid om helgen, så kan barnet dra på lan å ha det skjekt med andre folk på samme alder. Det er folk fra barneskolen, ungdomsskolen, videregående og voksne som er med på lan.

Foto: http://bymag.no/2015/11/lan-party-i-vinden