Hele skolen på fjelltur

Onsdag denne uken var det meldt fint vær, og elever og lærere ved ungdomsskolen dro likegodt til fjells.

Skrevet at Valentin Østvig

Hele skolen samla seg utenfor ved den nye parkeringsplassen. Hele gjengen opp mot Koldal også tok vi av på en sti oppover mot Øyrane. Værforholdene var relativt gode, skyfri himmel og lufta. Det var helt tydelig at det har gått over til høst. Det var to turer å gå man kunne velge mellom å gå; den korte og den lange. Alle sammen samla seg oppe på Øyrane hvor noen gikk ned igjen som var den korte turen mens andre gikk videre opp på Engelifjellet som er på nesten 800 moh. Når vi var kommet over tregrensen ble det mye enklere å gå merket både jeg og en del av de andre. Opp mot toppen var det samla seg snø og det ble litt snøballkasting. Sola skein, og himmelen var klar, men aller viktigst var den nydelige utsikten over fjord og fjell.