Bygdekinoen 23. januar

I Bygdaheimen på Holmefjord er det tid for bygdekino igjen den 23. januar, og som vanleg er det to filmar som blir vist.

Kl. 18.00: Dragetreneren 3. 

Originaltittel: How To Train Your Dragon: The Hidden World
Genre: Action / Animasjon / Eventyr
Regi: Dean Deblois
Skuespillere: Gerard Butler, Cate Blanchett, Kristen Wiig, Jonah Hill, Jay Baruchel, Djimon Hounsou, T.J. Miller, Christopher Mintz-Plasse, America Ferrera, Craig Ferguson
Nasjonalitet: USA
Språk: engelsk
Lengde: 1 t. 44 min.
Aldersgrense: 6 år

Om filmen:

Fortsettelsen på eventyret til Hikken og dragen hans, Tannløs. Hikken er blitt sjef for stammen, og har fullført drømmen sin om å lage et lite samfunn der drager og mennesker kan leve sammen side om side. Men farer truer landsbyen deres, og Hikken og resten av dragetrenerne blir tvunget til å sette kursen mot et nytt hjem. Da han var liten, fortalte faren hans historier om en myteomspunnen, hemmelig verden hvor dragene bor, og Hikken bestemmer seg for å finne ut av om dette stedet faktisk eksisterer.

Kl. 20.00: Psycobitch

Genre: Drama
Regi: Martin Lund
Skuespillere: Elli Rhiannon Müller Osbourne, Jonas Tidemann, Henrik Rafaelsen, Jannike Kruse, Saara Sipila-Kristoffersen
Nasjonalitet: Norge
Språk: norsk
Lengde: 1 t. 50 min.
Aldersgrense: 12 år

Om filmen:

Hvis du spør Frida har hun valgt rollen som klassens outsider selv. De andre på skolen er uansett enige i at hun er totalt annerledes. Marius går i samme klasse og gjør stort sett alt han kan for å fremstå som en suksess. Når de to blir plassert sammen på gruppearbeid ser Marius det som nok en mulighet til å vise seg frem for de andre. Men Frida har ingen intensjoner om å bli hjulpet eller fikset av klassens perfekte gutt.